Над 600 милиона ще гледат шоуто "Дерби д'Италия"


Над 600 милиона ще гледат шоуто "Дерби д'Италия"
Снимка: Guliver/GettyImages

930 0

644 милиона души по света потенциално могат да гледат на живо Дербито на Италия между Ювентус и Интер, което започва в 21:45 часа в неделя в Торино.

Без съмнение съперничеството между двата тима ще предложи много емоции за феновете, независимо че "нерадзурите" и този сезон нямат възможност да се борят за Скудетото.

Великият сблъсък ще бъде излъчен в 197 страни - в 85 от тях директно, включително и в България, където ще го гледаме по RING.

Любопитен факт е, че за първи път от 19 години представител на ръководството на Интер ще гледа на живо гостуването на Ювентус. През април 1998 година "старата госпожа" надви съперника си с 1:0 със спорна дузпа, минути преди която не бе отсъден стопроцентов 11-метров наказателен удар за "нерадзурите" - оттогава ръководството на милански гранд бойкотира визитите в Торино.

Мауро Икарди е най-голямата заплаха за Юве, защото има 7 гола в 8 мача срещу Джанлуиджи Буфон. Гонсало Игуаин обаче също обича да се разписва срещу Интер и го е правил в редица решителни моменти, но с екипа на Наполи.

Ювентус води с 9 точки на четвъртия Интер, а и има мач по-малко от "нерадзурите", които спечелиха първото дерби за сезона на "Джузепе Меаца" след обрат от 0:1 до 2:1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички