Мората се изнерви и "застреля" Ювентус и Реал Мадрид с въпрос


Мората се изнерви и "застреля" Ювентус и Реал Мадрид с въпрос
Снимка: Getty Images/Guliver

3751 0

Един от най-обещаващите нападатели в световния футбол - Алваро Мората, се чувства изключително неприятно около ситуацията, която се разви около него. Нападателят на Ювентус е с изключително неясно бъдеще, след като през настоящото лято може да бъде откупен от Реал Мадрид, но засега не се знае какво точно ще стане.

Това сериозно затруднява испанския национал, който иска да е наясно с бъдещето си и зададе съвсем прост въпрос към двата клуба - къде да си купи къща.

Реал откупува Мората, за да го продаде - вижте на кого

"Трудно е за мен в тази ситуация. Нямам идея къде ще играя догодина. Ситуацията е странна и се надявам, че ще се разреши по-скоро по един или друг начин", категорично заяви Мората и продължи в същия дух.

"Щастлив съм в Ювентус, но искам да знам къде да купя къща и къде ще бъде моето бъдеще. Желанието ми е това да свърши възможно по-бързо. Дали ще се върна в Реал? Има такава възможност, която е напълно реална, това казва и клаузата в договора ми. Аз просто искам всичко да стане ясно възможно по-скоро", сподели още той.

До момента през сезона Мората има 40 мача и 10 гола, но голяма част от мачовете, в които е записал участие, са като резерва. Ако запише над 50% от мачовете на Ювентус през сезона като титуляр, то той ще струва около 35 милиона евро на бившия си клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички