Монтела: Щях да се ядосам, яко бяхме загубили


Монтела: Щях да се ядосам, яко бяхме загубили

1107 0

Треньорът на Фиорентина Винченцо Монтела сподели впечатленията си след равенството с Динамо (Киев) в първия четвъртфинален мач между двата тима в Лига Европа. Фиорентина изоставаше в резултата, но успя да изравни с гол в края на срещата. Според наставника, отборът му е играл с хъс и желание, а евентуална загуба много е щяла да го ядоса.

"Хареса ми как играхме. Показахме желание и постоянство и създадохме много голови положения. Това е много важно равенство, което постигнахме използвайки силните ни страни - бързина, техника, гордост и себераздаване. Щях да бъда много ядосан, ако бяхме загубили този мач, но отборът не спря да вярва до последно. Голът, който получихме, стана случайно след един рикошет. На полувремето играчите бяха дори по-ядосани от мен. Моята задача бе да ги успокоя и да ги накарам да бъдат търпеливи. Ако бяхме получили втори гол на контраатака, това щеше да е тежък удар", заяви Монтела.

Реваншът между Фиорентина и Динамо (Киев) е следващата седмица в Италия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички