Множество сблъсъци преди финала за Лигата на конференциите, един наръган полицай


Множество сблъсъци преди финала за Лигата на конференциите, един наръган полицай
Снимка: GettyImages

2323 0

Множество сблъсъци и хулигански прояви съпътстваха финала на Лигата на конференциите между Рома и Фейенорд. Баталните сцени се разиграха денонощие преди срещата в столицата на Албания. Първо се появиха информации за ръкопашни схватки между местни и феновете на нидерландския клуб, като в социалните мрежи бе разпространена снимка на мъж, който лежи тежко ранен на земята.

След това говорител на полицията обяви, че са арестувани 60 души, от които 48 са италианци, а останалите от западноевропейската държава. Големият брой явно е заловен след грозни сцени между органите на реда и привържениците на "вълците". Във фенски групи циркулират клипове от случката, на която е видимо, че в един момент феновете на символичния домакин се разбягват, след като се намесва полицията. Всичко това е довело до 20 ранени (12 полицаи, 4 албанци, 3 италианци и 1 холандец).

12 души са настанени за лечение, но не се съобщава тяхната националност. Тази сутрин заместник - директорът на националната полиция разкри, че 80 италиански хулигани са били депортирани от пристанището на Дурас. Най-тежкият случай от изминалата вечер е наръган полицай от фен на Рома, който се издирва. За това му престъпление го грози лишаване от свобода до седем години.

Ето къде може да следите финала НА ЖИВО!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички