Мино Райола извива ръцете на Ювентус за млада надежда


Мино Райола извива ръцете на Ювентус за млада надежда
Снимка: Getty Images/Guliver

3040 0

Ръководството на италианския шампион Ювентус и известният агент Мино Райола имат сериозни различия относно големия талант на "старата госпожа" Мойзе Кийн.

Според информация на "CalciomercatoЮ двете страни са се скарали за първия професионален договор на младока, който е определян за една от големите бъдещи звезди в европейския футбол.

Предполага се, че импресариото, който е известен със своята алчност, настоява 16-годишният нападател да получи висока заплата.

Той се възползва от интереса на Арсенал, Ливърпул и Манчестър Сити към Кийн, за да му договори солидна печалба, както и дообра комисионна за себе си.

От Юве са на мнение, че талантът не трябва да получава толкова много пари, защото още не се е доказал и евентуално бързо забогатяване може да се отрази пагубно на бъдещото му развитие.

С новия договор на Кийн вече се е заел лично изпълнителният директор на "бианконерите" Джузепе Марота и се очаква скоро да има развръзка около него.

През миналия сезон Кийн игра за Привамерата на Юве и вкара 24 гола в 25 мача. Той вече тренира под ръководството на Макс Алегри и попадна групата на мъжкия отбор за няколко мача, но все още не е дебютирал официално.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички