Милан се доближи до местата за Европа, след като разгроми Лече


Милан се доближи до местата за Европа, след като разгроми Лече
Снимка: Getty Images/Guliver

1165 0

Италианският гранд Милан разгроми Лече с 4:1 и го остави в зоната на изпадащите в двубои от Серия А. "Росонерите" се оттеглиха на почивката при равен резултат 1:1, но през второто полувреме показаха съвсем различно лице и разгромиха Лече.

Така Милан е с равни точки с 6-ия Наполи - двата тима са с по 39 пункта. Именно това е и последната позиция, която дава право на участие в европейските клубни турнири. Лече пък ще трябва да се бори за своето оцеляване, което не изглежда никак лесна задача. В друг мач от италианската Серия А Фиорентина и Бреша завършиха при равен резултат 1:1.

В 26-ата минута гостите излязоха напред в резултата, след като Кастийехо засече остро центриране на Чалханоглу отдясно. Само 10 минути по-късно домакините успяха да изравнят, но голът бе отменен правилно заради засада. Въпреки това те не се отказаха да търсят ново попадение и успешно го намериха, благодарение на точно изпълнена дузпа от Манкосу.

Това подейства като отрезвителен шамар на Милан, който веднага реагира и за отрицателно време вече имаше комфортна преднина, след като Бонавентура (55') и Анте Ребич (57') вкараха по 1 попадение. В 72-рата минута всичко окончателно приключи, защото Леао добави още един гол за 4:1. 

А пред завръщане ли е Тиаго Силва в Милан?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички