Милан представи ново попълнение (СНИМКИ)


Милан представи ново попълнение (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

1476 0

Милан официално представи ново попълнение. Това е Лукас Пакета от бразилския Фламенго. Той има 58 мача за Фламенго, а през септември миналата година беше повикан и в националния отбор на Бразилия.

Той е привлечен в тима по желание на спортния директор на Милан Леонардо. Именно спортният директор на ,,росонерите“ бе с основна заслуга за трансфера на своя сънародник. Той ще получи 70% от трансферната сума от 35 млн. евро, като останалата част ще бъде разпределена между играча и Бразилската федерация. "Имам позитивна нагласа, щастлив съм и се чувствам много мотивиран. Милан е страхотен клуб с голяма история, спечелили са всичко. Да бъдеш извикан от Леонардо беше много важно. Той ми обясни за проект и с моето семейство казахме "да", защото това е най-добрият избор", каза Пакета.

Иначе още в неделя Пакета пристигна в Милано, а вчера дори направи и първа тренировка с новите си съотборници. Така халфът може да запише своя официален дебют в мача за Суперкупата на Италия на 16 януари срещу Ювентус.

Преди няколко дни обявиха трите клуба, които ще се борят за подписа на аржентинската звезда на Ювентус Пауло Дибала. Кои са отборите - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички