Милан не вкара 120 минути и се измъчи чрез дузпи, чака Интер на 1/4-финалите за Купата на Италия


Милан не вкара 120 минути и се измъчи чрез дузпи, чака Интер на 1/4-финалите за Купата на Италия
Снимка: Getty Images/Guliver

1255 0

Милан и Торино не успяха да си вкарат гол след изтощителни 120 минути в осминафинален двубой за Купата на Италия. Така се стигна до изпълнения на дузпи, при които временният лидер в италианската Серия А все пак взе своето и се класира за четвъртфиналите.

Зрителите видяха скучно първо полувреме, въпреки че Златан Ибрахимович стартира като титуляр. Още на почивката той бе заменен, а неговият отбор пропусна три много добри възможности през частта чрез Леао, Далот и Диаз. В 73-ата минута пък Джанлуиджи Донарума бе изгонен с директен червен картон от резервната скамейка на Милан.

В продълженията на срещата умората си каза думата и двата тима така и не успяха да си вкарат. Така се стигна до дузпи, които трябваше да определят победителя. Белоти, Лукич, Луанко и Ваня Милинкович-Савич вкараха за Торино, но Ринкон, който стреля четвърти, пропусна. За Милан и петимата изпълнители (Кеси, Ернандес, Тонали, Романьоли и Чалханоглу) преодоляха вратаря и донесоха успеха за "росонерите".

Милан очаква на четвъртфиналите победителя от сблъсъка между Интер и Фиорентина, като по този начин можем да станем свидетели на зрелищно миланско дерби в следващата фаза.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички