Милан и Торино си спретнаха скучно реми


Милан и Торино си спретнаха скучно реми
Снимка: Getty Images/Gulliver

743 0

Отбрите на Милан и Торино не успяха да се победят в срещата помежду си от 15-ия кръг в Серия "А" на "Джузепе Меаца". Двубоят не предложи особено интересни моменти и завърши при резултат 0:0. "Росонерите"остават четвърти с 26 точки, а Торино  шести с 22 точки.

В началото на първата част гостите изпуснаха няколко добри възможности. В 5' Яго Фалке се вдигна над съперниковата защита, за да отклони прецизно центриране към вратата. Опитът му, насочен под напречната греда, обаче беше спрян от Донарума. В 17' Белоти засече центриране на Томас Ринкон, но ударът му премина на милиметри над напречната греда.

В самия край на първата част реферите прибегнаха до ВАР, тъй като останаха съмнения дали Никола Нкулу не е играл с ръка в наказателното си поле. Повторенията показаха, че кълбото удря бранителя на Торино в стомаха. През втората част гостите минаха почти изцяло в защита и Милан атакуваше повече. Това обаче не доведе до гол, като в 87' Кутроне бе близо до него, но ударът му от близко не намери целта.  

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички