Милан и Парма изнесоха шоу с 9 гола и 2 червени картона (ВИДЕО)


Милан и Парма изнесоха шоу с 9 гола и 2 червени картона (ВИДЕО)

2469 0

Милан победи Парма в невероятно емоционален мач от втория кръг в Серия А. "Росонерите" надделяха трудно с 5:4 във футболния спектакъл, игран на стадион "Енио Тардини" късно снощи. Освен че паднаха девет гола , този мач ще се запомни и с двата червени картона, които оставиха отборите с по 10 души на терена. Гостите от Милано нацелиха и гредата.

С успеха Милан оглави класирането в Серия А. "Дуковете" пък заемат предпоследната позиция.

Възпитаниците на Филипо Индзаги откриха резултата в 25-ата минута, когато точен бе Джакомо Бонавентура. Парма изравни след две минути с гол на Антонио Касано. В 37-ата минута Милан отново дръпна в резултата, след гол с глава на Кейсуке Хонда, а в 45-ата минута вече водеше с 3:1 след реализирана от Жереми Менес дузпа. Фелипе намали изоставането на Парма в 51-ата минута.

В 58-ата гостите вече бяха с човек по-малко, след като съдията изгони Даниеле Бонера, който получи втори жълт картон за игра с ръка. Въпреки това "росонерите" продължиха да бележат и в 68-ата минута Найджъл де Йонг покачи на 4:2. В 73-ата минута Лукарели вкара трета топка във вратата на Диего Лопес за 3:4.

В 77-ата минута Парма също остана с човек по-малко на терена, след като и Фелипе получи втори жълт картон. В 79-ата минута всичко изглеждаше решено, след като Менес с пета направи резултата 5:3 в полза на Милан. Десет минути по-късно Матиа де Шилио си отбеляза глупав автогол, за който вината бе на вратаря Лопес. Де Шилио върна една топка към испанския вратар, който не успя да уцели кълбото, за да изчисти и то влетя във вратата му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички