Милан готов със заместник на Индзаги след поредна загуба


Милан готов със заместник на Индзаги след поредна загуба
Снимка: Getty Images/Guliver

1042 0

Италианският бивш футболист и настоящ наставник на Милан Филипо Индзаги не желае да напуска поста си. Това сподели той късно снощи след унизителната домакинска загуба от Дженоа с 1-3. Мачът се превърна в четвърти пореден без победа за Милан и по този начин "росонерите" продължават да са позиционирани на 10-то място, на 5 точки от градския си съперник Интер.

Спекулациите, че Индзаги няма да довърши сезона с Милан се увеличават. Евентуалният заместник на Пипо може да се окаже бившият му съотборник Кристиан Броки, който от началото на сезона води дублиращия тим на "червено-черните".

По време на вчерашния двубой трибуните на "Сан Сиро" напусна вицепрезидентът на тима Адриано Галиани. След това той е забелязан да разговаря именно с Броки. Същият беше предложен за заместник на Инздаги от Силвио Берлускони още преди няколко дни.

След края на двубоя Филипо Индзаги заяви пред репортерите: "Тук съм да говоря за двубой, в който не играхме добре. Дженоа заслужено спечели. Ще видим какво ще реши клубът. Със сигурност не искам да се предам".

В по-голямата част от срещата Дженоа диктуваше играта. Голът не закъсня - в 37-ата минута полузащитникът Андреа Бертолачи направи самостоятелен пробив и отбеляза във вратата на Диего Лопес.

С началото на второто полувреме Дженоа не даде шанс на Милан да се опита да изравни, след като още в 49-ата минута Тино Коста удвои преднината. Все пак Милан стигна до попадение в 66-ата чрез гол на Филип Мексес. Той отправи далечен удар и прониза вратата на вратаря Перин.

Няколко минути по-късно обаче Милан остана и с човек по-малко, след като Жереми Менез получи втори жълт картон. Това направи задачата на "росонерите" още по-трудна.

В 90-ата минута Яго Фалке реализара дузпата, отсъдена в полза на Дженоа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички