Милан договори повече от достоен заместник на Игуаин


Милан договори повече от достоен заместник на Игуаин
Снимка: Getty Images/Guliver

2431 0

В Милан нямат намерение да стоят с отпуснати ръце, докато нападателят им Гонсало Игуаин си реди трансфер в Челси. "Росонерите" са се задействали на трансферния пазар и работят по привличането на достоен заместник на аржентинеца. Става дума за нападателя на Дженоа Кшищоф Пьонтек, информира "Sky Sport Italia".

Вчера спортният директор на Милан Леонардо се е срещнал с колегата си от Дженоа Джорджо Перинети по повод привличането на полския нападател. Двата клуба са се споразумели относно трансферната сума, която ще бъде 40 милиона евро плюс бонуси. Не са се разбрали само кога и как италианският гранд ще преведе сумата.

БАРСЕЛОНА РАЗЖАЛВА СУАРЕС, ВЗИМА НОВ НАПАДАТЕЛ ОЩЕ ЯНУАРИ

"Sky Sport Italia" пише още, че Милан иска да вземе Пьонтек под наем до края на сезона с право на закупуване, като Дженоа иска гаранция, че трансфер все пак ще има. Според известния журналист Джанлука Ди Марцио "росонерите" ще пратят в Генуа двама свои футболисти като част от сделката - Ален Халилович и Андреа Бертолачи.

Кой друг европейски гранд иска полското острие - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички