Марота проговори за селекцията в Ювентус


Марота проговори за селекцията в Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

1223 0

Генералният мениджър на Ювентус Бепе Марота изрази съмнения, че Доменико Берарди ще отиде в Интер. Обещаващият футболист беше свързван с трансфер в „Старата госпожа“ последните месеци, но по последни информации може да се присъедини към Интер.

Марота коментира и друга гореща тема - трансфера на Алваро Мората. Според силния човек в Юве, Реал Мадрид ще активира клаузата за откупуване на нападателя.

„Колкото до Пол Погба, за него не са постъпвали никакви оферти. Той е много важен играч за нас и неговото бъдеще е в Ювентус", коментира казуса „Погба“ Марота.

Ювентус стартира селекцията за следващият сезон с привличането на Даниел Алвеш и Миралем Пянич. Бразилецът ще бъде в Торино още в началото на следващата седмица. На въпрос дали това ще доведе до напускане на Стефан Лихтщайнер, Марота отговори, че целта на клуба е да има по 2 класни играчи на всеки пост.

Освен с Берарди, „бианконерите“ са свързвани и с халфа на Валенсия Андре Гомеш, и с Хавиер Масчерано от Барселона, макар тези цели дори според Марота да са леко утопични. Той определи исканията на Валенсия като прекалено високи, но не уточни конкретна сума. Що се отнася до Масчерано, там последната дума ще има Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички