Макс Алегри обяви бъдещето на Алекс Сандро


Макс Алегри обяви бъдещето на Алекс Сандро
Снимка: Getty Images/Guliver

1459 0

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри потвърди, че защитникът Алекс Сандро няма да напусне клуба през това лято. Сериозен интерес към бразилеца бе проявен от страна на Челси и Пари Сен Жермен, като дори "сините" отправиха три оферти за него - 50 млн. евро, 60 млн. и последната от 63 млн., които бяха отхвърлени от ръководството на Юве.

"Алекс Сандро? Той е футболист на Ювентус“, заяви италианският специалист, след като „Старата госпожа“ надигра Рома след изпълнение на дузпи с 5:4 в двубой от турнира Международна купа на шампионите, който се игра на "Gillette Stadium" във Фоксбъро, Масачузетс.

"Той е изключителен и няма да ни напусне. Играта му се подобри значително с идването му при нас, а има всички необходими качества, за да продължава да се развива", смята Алегри.

Той коментира и предстоящата кампания в Серия А, мислейки, че на "бианконерите“ ще им е изключително трудно да спечелят седмо поредно Скудето.

"Тази година ще бъде много по-трудна за нас от предходната. Ще бъде сложно да спечелим седма поредна титла, но това е нашата първа и главна цел за сезона.

Рома финишира през изминалата кампания с 87 точки, което беше тяхното най-добро постижение в исторически план. Те ще бъдат главните ни конкуренти, но Наполи, Милан и Интер също ще се борят за титлата", смята старши треньорът на "бианконерите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички