Лукаку намери своето място след много мъки, Рома го взима за постоянно


Лукаку намери своето място след много мъки, Рома го взима за постоянно
Снимка: GettyImages

1182 0

През лятото бе широко обсъждано бъдещето на Ромелу Лукаку, който сам затвори вратата си за оставане в Интер за постоянно, след като стана ясно, че е преговарял с Ювентус. Челси също нямаше желание да задържи белгиеца и в крайна сметка Жозе Моуриньо приюти нападателя в Рома, където вече започна да бележи попадения.

Намери ли Лукаку своето място?

Според информация на "The Sun" Челси е приел оферта от Рома за постоянен негов трансфер. Лукаку в момента е при италианците под наем, а предложението е на стойност 37 милиона паунда. Лукаку премина в Рома през лятото и до момента е със седем гола от осем мача във всички турнири.

Припомняме, че белгийският национал не бе включен в групата на Челси за предсезонната подготовка и това доведе до изходящия трансфер при "вълците".

След края на наема си 30-годишният нападател ще има още две години по договор с англичаните, но той също не желае да се завръща на "Стамфорд Бридж". Челси привлече Лукаку с трансфер от Интер за 97.5 милиона паунда през 2021. Появи се информация, че през лятото и Реал Мадрид е отхвърлил идеята да привлече Лукаку.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички