Лука Йович отива при сънародник във Фиорентина


Лука Йович отива при сънародник във Фиорентина
Снимка: Getty Images

888 0

Никола Миленкович е главния виновник за това нападателят на Реал Мадрид - Лука Йович да се съгласи да премине във Фиорентина за следващия сезон, съобщава La Nazione.

24-годишният сърбин не изживява най-блестящите мигове в испанската столица, като за 51 мача отбеляза само 3 гола за Лос Бланкос. Той изглежда като трети избор пред Карло Анчелоти за поста централен нападател, като италианският специалист по-често предпочита Мариано Диаз, когато Бензема не е на разположение. 

Йович има желание да поднови кариерата си през предстоящия сезон и е бил убеден да се присъедини към Фиорентина от своя сънародник Миленкович, който подробно разказал силните страни на треньора Винченцо Италиано и проекта във Флоренция, добавят още от изданието. 

Реал Мадрид и неговият агент Фали Рамадани са получили ясни индикации от 24-годишния футболист, че "виолетовите" са предпочитаната му дестинация и в момента текат преговори между клубовете. Съобщава се, че испанската страна е готова да изпрати сърбина във Флоренция под наем без прикрепена клауза за закупуване, което прави сделката по-достъпна за Фиорентина.

Вижте още: Реал Мадрид иска голмайстора на Висшата лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички