Лудите пари, които Роналдо ще печели на час в Ювентус


Лудите пари, които Роналдо ще печели на час в Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

4760 0

Европейският футбол "гръмна" след новината, че Кристиано Роналдо ще играе за Ювентус. В Торино всички са в екстаз и очакват с нетърпение да посрещнат новия си любимец. Португалецът ще получава по 30 млн. годишно, а договорът му е за 4 години.

Това веднага доведе до изчисления колко печели Роналдо на месец, ден, час... Ако изпълни контракта си със „старата госпожа“ Роналдо ще прибере 120 000 000 млн. евро. Това означава, че на ден Роналдо ще печели близо 90 000 евро. Печалбата му на час ще са скромни 3,720 евро.

Очаква се в идните дни да бъде и официалното представяне на Роналдо. Португалецът се превърна в най-великия голмайстор в историята на Реал Мадрид с 451 гола в 438 мача. За статистиката остават 16 трофея, включително 4 титли в Шампионска лига, 3 от тях поредни и 4 в последните 5 години. На индивидуално ниво той спечели 4 пъти Златната топка, 2 пъти наградата "The Bеst", 3 пъти Златната обувка и още много други отличия.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички