Лоран Блан се разбра с Интер, започва работа съвсем скоро


Лоран Блан се разбра с Интер, започва работа съвсем скоро

1132 0

Лоран Блан ще бъде новият треньор на Интер, съобщи авторитетното издание „Гадзета дело Спорт". Назначението на французина би трябвало да стане най-късно до паузата за националните отбори през ноември (или след домакинството на Кротоне на шести), след като специалистът и ръководството на нерадзурите вече са постигнали принципна договорка.

ИНТЕР ЩЕ ХАРЧИ МНОГО ПАРИ, ЗА ДА СИ ВЪРНЕ ВЕЛИЧИЕТО

Блан е свободен от лятото, когато ПСЖ прекрати договора му. Обстановката на "Сан Сиро" не е непозната за него, тъй като 8 периода 1999-2001 игра за Интер, а сега е готов да се ангажира до юни 2018-а. Както написахме още във вчерашния брой, помощникът му Жан Луиз Гасе не случайно е бил на стадиона 6 сряда за домакинството от междинния кръг срещу Торино.

Блан е фаворит №1 за поста, след като е бил предпочетен пред други трима - Леонардо, Стефано Пиоли и Франческо Гуидолин. Въпреки че спортният директор на Интер Пиеро Аузилио съобщи, че клубът уж нямал никакво намерение да се разделя с франк де Бур, бъдещето на холандеца начело на черно-сините все още не е никак сигурно. Обявеното доверие към него е само временно. Решително (прощално) може да се окаже гостуването на Сампдория днес от 21:45 часа. Интер се представя трагично от началото на сезона, взе само 4 победи в първите 10 кръга на първенството. Както „Тема Спорт” информира още във вчерашния си брой, нерадзурите обявиха и финансовия баланс за сезон 2015/16, като загубите на клуба са били намалени от 140,4 на 59,6 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички