Ливърпул с нова оферта за Алисон, по-добра е от тази на Реал Мадрид и Челси


Ливърпул с нова оферта за Алисон, по-добра е от тази на Реал Мадрид и Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

1802 0

Вратарят на Рома Алисон Бекер направи много силни изяви по време на Световното първенство по футбол 2018 и за никого няма да е изненада, ако той напусне "Олимпико". Стражът изигра силен сезон в Серия А и Шампионска лига и още преди края на сезона по медиите в Англия се пишеше, че Ливърпул има сериозен интерес.

Италианското издание "Gazzetta dello Sport" пише днес, че "червените" са готови с много по-добра оферта от предходната. Според медиите в Италия "вълците" искат 75 милиона за бразилския страж. До момента обаче нито един от претендентите - Ливърпул, Реал Мадрид и Челси - не е готов да я плати.

Все пак мърсисайдци са изпратили нова оферта, която е по-добра от тази на другите два клуба, желаещи да вземат Алисон. Според "Gazzetta dello Sport" ръководството на тима от "Анфийлд" е предложило 60 милиона евро + 5 милиона евро под формата на бонуси според представянето на стража.

Самият играч иска да продължи кариерата си в Мадрид, но от Реал нямат намерение да плащат подобна сума за него. На Ботуша са сигурни, че Рома може да "стисне ръце" с Ливърпул за Алисон, предвид добрата оферта от английския тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички