Лаутаро Мартинес донесе много важен успех за Интер срещу Кремонезе


Лаутаро Мартинес донесе много важен успех за Интер срещу Кремонезе
Снимка: Getty Images

1032 0

Интер стигна до много важен успех като гост на Кремонезе в мач от 20-ия кръг на италианската Серия А. "Нерадзурите" надделяха с 2:1, а двете попадения бяха вкарани от звездата на тима - Лаутаро Мартинес.

Срещата започна по страхотен начин за домакините. Още в 11-ата минута те успяха да открият резултата. Давид Окереке получи хубав пас в наказателното поле и нанесе страхотен удар в горния десен ъгъл на Андре Онана, който нямаше шанс да спаси.

Само 10 минути по-късно Интер организира нападение, което завърши с блокиран удар на Един Джеко. За добавката обаче на линия бе Лаутаро Мартинес и от близка дистанция изравни за 1:1.

Доминацията на Интер продължи през втората част и закономерно италианският гранд стигна до пълен обрат. В 65-ата минута Един Джеко намери Мартинес в наказателното поле и с левия крак аржентинецът вкара второто си попадение в мача и направи резултата 2:1.

С победата днес Интер вече е на втората позиция в Серия А с актив от 40 точки. Кремонезе пък продължава да е на дъното на таблицата с 8 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички