Къде да гледаме дербито Интер - Рома?


Къде да гледаме дербито Интер - Рома?
Снимка: Getty Images/Guliver

1530 0

Тази вечер в Италия ще е най-интересният двубой за деня. Интер, който тъкмо завладя първото място, ще бъде изправен пред първия по-сериозен тест, за да докаже, че го заслужава. Срещу "нерадзурите" излизат настървените "вълци" от Рома, които водят яростна борба за топ 4.

Момчетата на Антонио Конте са в серия от 5 поредни победи за първенство, като последователно надвиха Бреша, Болоня, Верона, Торино и Спал. Любопитно за отбелязване обаче е, че само Торино бе победен убедително (3:0), а във всички останали двубои Интер надделя с 2:1. Както вече споменахме, след последния кръг и издънка на хегемона в Серия А Ювентус (2:2 със Сасуоло), "нерадзурите" се настаниха на първото място - с точка повече от "бианконерите".

Рома от своя страна заема 5-то място във временното класиране, като е с равни точки с 4-ия - изненадата до този момент Каляри, и само на две от 3-ия Лацио, който обаче ще има изключително трудно домакинство на Ювентус, в което е много вероятно да не бъде записана победа. Казано по друг начин - при победа днес "вълците" имат всички шансове да излязат на 3-тата позиция. Те се намират в серия от три поредни победи във всички турнири.

Интер и Рома излизат тази вечер от 21:45 часа българско време на "Джузепе Меаца". Мачът ще бъде предаван пряко по Max Sport 3. А в какъв расистки скандал бе замесен днешния двубой - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички