Къде да гледаме Дерби д'Италия Ювентус - Интер за Купата на Италия?


Къде да гледаме Дерби д'Италия Ювентус - Интер за Купата на Италия?
Снимка: Getty Images/Guliver

1778 0

Отново е време за едно от най-големите дербита в италианския футбол. Второ Дерби д'Италия в рамките на седмица - полуфинален мач-реванш за Купата на Италия между Ювентус и Интер, който ще определи единия финалист. "Бианконерите" имат преднина след първата среща, която спечелиха с 2:1. 

Голямата звезда на "старата госпожа" Кристиано Роналдо поведе своя отбор с два гола в първата среща, но днес ще трябва да бъде изключително внимателен, защото при жълт картон ще изпусне евентуалния финал. Това важи и за още куп негови съотборници - Алваро Мората, Федерико Киеза, Родриго Бентанкур, Матайс де Лихт, Мерих Демирал, Артур Мело, Адриен Рабио, Федерико Бернардески и Алекс Сандро.

За да стигнат до тази фаза, футболистите на Антонио Конте се справиха първо с Фиорентина, като минаха през продължения и гол в 119-ата минута на Лукаку, за да се доберат до успеха с 2:1. На 1/4-финалите ги очакваше не по-малка драма срещу големия градски съперник Милан. Там "нерадзурите" стигнаха до пълен обрат, а феновете ще запомнят сблъсъка между Ромелу Лукаку и Златан Ибрахимович и изгонването на втория. Тогава Ериксен донесе успеха с гол от пряк свободен удар в 7-ата минута от добавеното време.

Ювентус имаше наглед доста по-лек жребий до момента. "Старата госпожа" се справи първо с Дженоа след продължения и успех с 3:2, а след това имаше дори още по-лек на хартия опонент - СПАЛ, който разгроми безпощадно с 4:0.

Ювентус посреща Интер у дома в 21:45 часа българско време. Двубоят ще бъде излъчен пряко по "Ринг БГ", като ще можете и да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички