Кристиано Роналдо: Няма причина за безпокойство


Кристиано Роналдо: Няма причина за безпокойство
Снимка: Guliver/GettyImages

967 0

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо не вижда нищо притеснително в това, че отборът му завърши при равен резултат с Парма. Португалецът отбележи два гола, но двубоят завърши 3:3.

"Това е футболът. Щастлив съм за головете си, но не и за резултата. Парма чакаше да направим грешка и се възползва. Бяхме твърде разконцентрирани в последните минути. Не мисля, че има нещо общо с нивото на физическите тренировки или допълнителните натоварвания", каза след двубоя Кристиано Роналдо.

"Това е само футбол, всички гледат Юве, защото ние сме най-добрият отбор и те се опитват да научат начини да ни победят, но ние просто трябва да останем спокойни. Ние не се притесняваме, защото вярваме в себе си и треньорския щаб", заяви още Роналдо.

"Бианконерите" обаче изпитват сериозни затруднения в защита, особено след контузиите на Леонардо Бонучи и Джорджо Киелини. Само за два мача "бианконерите" допуснаха 6 гола - три от Аталанта за Купата на Италия и три от Парма. Толкова попадения Юве инкасира общо в предишните си 14 мача.

А каква оферта приготвиха от Ювентус за една от звездите на Реал Мадрид - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички