Конфликтът продължава: Спалети с остри думи срещу Мауро Икарди


Конфликтът продължава: Спалети с остри думи срещу Мауро Икарди
Снимка: Guliver/GettyImages

1230 0

Конфликтът в тима на Интер между треньор и играч продължава. Мениджърът на "нерадзурите" отново отправи критики към голмайстора на тима през последните години Мауро Икарди, след като аржентинецът изненадващо пропусна дербито с Лацио, а причината, поне според наставника, е повече от нелепа.

Икарди е в конфликт с Лучано Спалети от няколко месеца, а напрежението между тях ескалира, когато треньорът на Интер свали капитанската лента от ръката на Икарди. Последваха месеци, в които нападателят въобще не се появяваше на тренировки, но в последните две седмици аржентинецът се завърна към тренировъчния процес.

Причината за завръщането му е, че неговият адвокат е провел диалог с ръководството на тима, като се очакваше всичко да е изгладено. Икарди обаче изненадващо замина за своята родина, а причината е болки в коляното. Спалети определи поведението на нападателя като "унизително за клуба".

"Да водиш преговори с играч и да го молиш да облече фланелката на клуб като Интер е унизително и за нас, и за феновете, и за съотборниците му, заяви спациалистът след като неговият тим падна от Лацио с 0:1. Трябва ли да изпращам имейли до адвокатите му преди да взема решение дали ще го поставя титуляр?", заяви Спалети.

"Който и да си, трябва да имаш уважение и правилно поведение в съблекалнята. Треньорът трябва да бъде признат като авторитет и разпознаваема фигура, която взима правилните решения", добави още наставникът на "нерадзурите".

Маурисио Почетино си "поръчва" смяна по телефона в мача с Ливърпул (снимки вижте тук).


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички