Кейта: Замерих Пепе с бутилка, защото ме наплю


Кейта: Замерих Пепе с бутилка, защото ме наплю

11326 0

Полузащитникът на Рома Сейду Кейта разкри защо преди приятелския мач с Реал (Мадрид) отказа да се ръкува със защитника на "белите" Пепе, а след това го замери с бутилка вода.

"Когато играех за Барселона, Пепе веднъж ме нарече "маймуна". Тогава си казах: "Това момче нищо не струва". Но не говорих за това публично. Именно заради тази история не се ръкувах с него преди мача. Казах предварително за намерението си на съотборника ми Мехди Бенатия. Така че поздравих всички играчи на Реал, без Пепе", заяви Кейта пред Goal.com.

Малиецът обясни, че конфликтът му с Пепе не се изчерпва с това.

"След това Пепе дойде при мен и се изплю в моя посока. В този момент държах бутилка вода и я хвърлих към него. Съотборниците му видяха и поискаха да ме ударят. Наистина, проявих се зле и искам да се извиня. Не виждам причина защо да му стисна ръката, след като в очите му аз не съм човек. Не искам да говоря с такъв човек. Неговото поведение е недопустимо. Вместо да попита защо не се ръкувах с него, той реши да ме наплюе. Не казвам, че аз съм светец, подобно на всички, и аз имам недостатъци. Но уважавам хората", категоричен бе Сейду Кейта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички