Капитанът на Парма: Ще играем, но не сме удовлетворени от обещанията


Капитанът на Парма: Ще играем, но не сме удовлетворени от обещанията
Снимка: Getty Images/Guliver

1165 0

Капитанът на Парма Алесандро Лукарели потвърди, че отборът му ще играе в домакинството на Аталанта в 26-ия кръг на Серия А. Той сподели очакванията си след срещата на играчите с председателя на асоциацията на футболистите в Италия Дамиано Томази и с други футболни функционери.

"Готови сме да играем, но не сме удовлетворени от това, което ни каза президентът на футболната федерация, дори и след като обеща да ни подкрепи. Жалко е, че на срещата не дойде президентът на Серия А Маурицио Берета, чакахме го. Но във всички случаи ще играем. Искаме абсолютна гаранция за плащанията по дълга към служителите на клуба. Казаха ни, че всичко ще се плати, но ние искаме факти. Също така искаме да се променят правилата, допускащи такава каша", заяви Лукарели, цитиран от "Football Italia".

Както е известно, последните два мача на Парма в шампионата - с Удинезе и Дженоа, не се играха, тъй като клубът нямаше пари, с които да осигури безопасността на своя стадион и организацията на гостуването. След това обаче клубовете от Серия А взеха решение да отпуснат на "дуковете" 5 милиона евро, за да доиграят сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички