Жозе Моуриньо не се е отказал от привличането на бранител от Интер


Жозе Моуриньо не се е отказал от привличането на бранител от Интер
Снимка: Getty Images/Guliver

1128 0

Тотнъм не се е отказал от идеята да привлече защитника на Интер Милан Шкриниар, съобщи днес Фабрицио Романо. Жозе Моуриньо имаше мераци да си осигури услугите на словака още през миналата година, но тогава двата клуба не се разбраха за трансферната сума.

Романо разкрива, че през идното лято "шпорите" отново ще опитат да привлекат Шкриниар, тъй като самият Моу много харесва неговата игра:

„Отново ще спомена Шкриниар, защото Моуриньо много харесва този играч. От Тотнъм го гледаха няколко пъти, одобриха го и вярват, че ще се впише перфектно в отбора. Сега всичко зависи от борда на директорите и от Моуриньо. Проблемът е, че миналия път англичаните предложиха за него 35 милиона евро, докато от Интер искаха 50 милиона. Разминаването не бе чак толкова голямо, но до сделка не се стигна, тъй като от Тотнъм се отказаха. Но тогава Шкриниар не играеше редовно, тъй като Конте имаше Годин и разчиташе на него. Сега словакът е твърд титуляр, така че вече цената му няма да е 50 милиона, а по-скоро 75-80 милиона евро.“

ТУК можете да видите новото лого на Интер, което феновете на тима категорично НЕ харесаха!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички