Изненада ли ще е новият отбор на Ибрахимович?


Изненада ли ще е новият отбор на Ибрахимович?

3222 0

Спряганият за ново попълнение на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович може да изиграе изненадващ сценарий при намирането на нов отбор.

Агентът на шведския футболист Мино Райола се е срещнал с изпълнителният директор на Милан Адриано Галиани, съобщава „Гадзета дело Спорт”. Припомняме, че Ибрахимович игра за Милан от 2010 до 2012 г.

Според изданието, двамата обсъдили завръщането на 34-годишния нападател на „Сан Сиро”. Двамата дори са говорили и за финансовите параметри по договора му. От клуба са изразили готовност да плащат по 6 млн. евро заплата на сезон.

Междувременно агентът коментира и спекулациите за Юнайтед: "Все още не сме решили нищо. Мисля, че в крайна сметка ще има изненада. Всички говорят непрекъснато само за Юнайтед, за Юнайтед и за Юнайтед. Има няколко клуба с интерес в Англия, няколко е Европа, както и такива извън Европа. Всички обаче са приели, че той трябва да отиде в Манчестър Юнайтед. Това не е вярно".

Ибрахимович напусна ПСЖ в края на сезона, след като договорът му изтече, а на скоро обяви, че вече е избрал в кой отбор ще продължи кариерата си.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички