Италия и Хърватия врътнаха 1:1 с две прекъсвания заради бомби и димки


Италия и Хърватия врътнаха 1:1 с две прекъсвания заради бомби и димки

1356 0

Италия и Хърватия извъртяха 1:1 в "българската" група "В" от европейските квалификации. Мачът в Милано започна добре за домакините, които поведоха чрез Кандрева още в 11-ата минута. Само 4 по-късно обаче Перишич изравни след шокиращо груба грешка на вратаря Джиджи Буфон, който допусна един не толкова силен удар да мине под плонжа му и топката да спре в мрежата. След изравнителното попадение "скуадрата" рухна и гостите от Хърватия доминираха. Късметът обаче беше на страната на италианците и те не допуснаха ново попадение във вратата си до края на срещата.

Двубоят ще се запомни и с две прекъсвания, които дойдоха заради обстрел от трибуните с бомбички и димки. Първото беше в 75-ата минута, когато към терена полетяха огнените предмети. Обстрелът продължи няколко минути, а съдията Куйперс, силно притеснен, нареди на футболистите от двата отбора да се приберат в съблекалните по най-бързия начин.

След като органите на реда се справиха с безредиците, реферът реши да продължи европейската квалификация и повика отборите отново на терена. Така двубоят продължи и приключи при 1:1. След поделените точки, Хърватия води в групата с 10 точки. Толкова има и Италия, но е на второ място заради по-лоша голова разлика.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички