Италия е новата дестинация на Карлос Бака


Италия е новата дестинация на Карлос Бака

2441 0

Нападателят на Севиля Карлос Бака разкри къде ще продължи кариерата си. Той призна, че е постигнал споразумение с тима на Милан.

Агентът на играча Серхио Барила сподели през уикенда, че с клиента му са избрали "росонерите", въпреки че Бака бе свързван с други клубове, включително и с Ливърпул и Манчестър Юнайтед

Атакуващият футболист потвърди думите на своя представител, но все пак каза, че неговото преминаване в Милан все още не е станало факт.

"Всеки ден съм свързван с различен клуб, но истината е, че се споразумяхме с Милан. Моят агент води преговори и постигнахме съгласие, това е истината", сподели Бака.

"Милан е клубът, който може да ме привлече на 100%, но сделката все още не е финализирана", добави още колумбийският нападател.

През изминалия сезон Бака отбеляза 20 попадения в Ла Лига с екипа на Севиля. Той имаше огромна заслуга и тимът му да завоюва трофея в Лига Европа, след като вкара 2 гола във финалния мач. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички