Интер - Ювентус по ТВ: Къде да гледаме Дерби д'Италия за титлата в Серия А?


Интер - Ювентус по ТВ: Къде да гледаме Дерби д'Италия за титлата в Серия А?
Снимка: GettyImages

1855 0

След годините на хегемония и деветте поредни титли Ювентус стигна до три сезона, в които не просто не ставаше шампион, но и оставаше далеч от тази цел. От това се възползваха три различни тима - първо Интер (2020/21), след това Милан (2021/22) и накрая Наполи (2022/23).

Не така обаче стоят нещата през тази кампания, в която "бианконерите" и "нерадзурите" са основни претенденти в Серия А. След издънката в последния кръг Юве сдаде първото място, но изостава със само точка от Интер, като е и с мач повече.

"Нерадзурите" са спечелили шест от последните си седем мача, с което завоюваха и Суперкупата на Италия. Освен това са в серия от цели 23 двубоя, в които не записват поражение в рамките на 90-те минути. За последно това се случи през септември миналата година - 1:2 от Сасуоло.

"Старата госпожа" обаче също е в отлична серия. Масимилиано Алегри и неговите играчи не са губили в 19 поредни двубоя, като имат само четири равенства в тях. По ирония на съдбата и за тях последното поражение бе от Саусоло - също през септември миналата година.

Къде да гледаме Интер срещу Ювентус?

Интер срещу Ювентус от Серия А

Ювентус няма победа в три поредни официални мача срещу Интер (две равенства), но пък може да се похвали с два успеха от най-скорошните им три срещи, когато се отнася до първенството. Сегашният им сблъсък започва в 21:45 часа българско време и ще бъде излъчен пряко по "Макс спорт 3". Освен това ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички