Интер не се отказва от Видал


Интер не се отказва от Видал
Снимка: Getty Images/Guliver

1585 0

Отборът на Интер не се е отказал от намеренията си да привлече халфа на Барселона Артуро Видал в редиците си. „Нерадзурите“ усилено търсят ново попълнение в халфовата линия на тима, като чилийският футболист е една от основните цели в отбора на Антонио Конте.

От Барселона твърдо отказват да се разделят с полузащитника. Ернесто Валверде смята, че Видал е много важен играч за клуба, но се страхува, че 32-годишният футболист би желал да поеме към Италия. Идването на холандския национал Френки Де Йонг през лятото значително намали игровите минути на Видал и това може да е една от причините той да се опита да се събере отново с бившия си треньор в Ювентус. До края на договора на халфа с Барселона остават две години, като Интер ще трябва да плати сума от региона на 25 милиона евро, за да притежава Видал в редиците си.

Самият футболист неведнъж е споделял, че изключително много уважава Антонио Конте, като „би го последвал навсякъде, дори и във война“. А ето кой футболист почти е договорен от Интер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички