Интер не се блазни от 70-те милиона на Наполи за Икарди


Интер не се блазни от 70-те милиона на Наполи за Икарди

1109 0

Ръководството на Интер неколкократно подчерта през лятото, че не смята да се разделя с голмайстора си Мауро Икарди. В неделя сутрин обаче "Гадзета дело Спорт" излезе с бомбастичната новина, че Наполи предлагат цели 70 милиона за него - почти толкова, колкото взеха за Гонсало Игуаин! (90 милиона)

НАПОЛИ МАЙ СИ НАМЕРИ ЗАМЕСТНИК НА ИГУАИН

В Интер не се нуждаят от парите за Маурито, защото очакват съвсем скоро свежи постъпления за трансфери, когато стане сделката с китайците. Спортният директор Пиеро Аузилио наскоро заяви, че не го интересува колко са готови да предложат Наполи, защото Интер няма да продава нито един от титулярите си - тогава офертата беше по-ниска и ставаше въпрос за 55 милиона.

Любопитното е, че "Гадзета" информира за примамливата оферта на Наполи само няколко часа, след като Аркадиуш Милик позира с шалчето на клуба от Кампания. Очакваше се именно той да е заместник на Гонсало Игуаин, въпреки че е ясно, че не е със статута на звезда в Италия, с какъвто могат да се похвалят въпросните двама аржентински нападатели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички