Интер - Карабах


Интер - Карабах
Снимка: Getty Images/Guliver

2615 0

Във втори мач от група "F" в турнира Лига Европа излизат отборите на Интер (Милано) и Карабах от Азербайджан.

Със сигурност италианският гранд ще преследва втора победа в турнира. В първия мач Интер се наложиха над украинския Днипро с 1:0 като гост.

Азерите от своя страна стигнаха до 1:1 срещу Сент Етиен като домакини и така имат една точка в актива си, което все пак е добро начало за тях.

Интер ще се се опита да се реваншира пред своите привърженици от срамното си представяне срещу Каляри в шампионата през уикенда, когато загубиха с 1:4 на свой терен.

В лагера на нерадзурите нямат проблеми с контузени футболисти. Защитникът Кампаняро, както и Джонатан са под въпрос за днешната среща заради травми. Добрата новина за треньора Валтер Мадзари е, че ще може да разчита на Фреди Гуарин и Мауро Икарди, които ще могат да излязат сред титулярите днес.

В Карабах също имат известни проблеми с контузени футболисти. Със сигурност срещата за тях пропускат Диас и Чумбиньо, а участието на Рейналдо е под въпрос.

Като изключим шокиращата загуба срещу Каляри, Интер се намира в задоволителна форма. В последните 5 мача от всички турнири отборът има 3 победи, 1 реми и 1 поражение.

Гостите пък имат само една победа в Европа за последните си 5 срещи, но все пак влязоха в групите на втория по сила турнир на Стария континент.

Все пак с оглед на класите на двата отбора Интер трябва да победи с лекота. Мачът започва в 22:05 българско време.

Прогноза: Интер - Кабахар 1 ХК (Хендикап, победа с повече от един гол разлика) Коефициент - 1.70.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички