Интер изпусна победата срещу Фиорентина в самия край


Интер изпусна победата срещу Фиорентина в самия край
Снимка: Getty Images/Gulliver

1098 0

Фиорентина и Интер завършиха 1:1 в мача помежду си от 20-ия кръг на Серия "А" на "Артемио Франки". Мауро Икарди откри резултата в 55', а в добавеното време Джовани Симеоне изравни. Интер вече 5-ти пореден мач нямат записана победа. 

През първото полувреме Фиорентина бе по-активният отбор на терена. Още във 2' имаше добра голова възможност, но Астори прати топката встран от лявата греда. В 6' Киеза от ръба на наказателното поле стреля, но над напречната греда. 

Първата добра възмосжност за Интер дойде в 17' Галярдини отправи удар от границата на наказателното поле, но Марко Спортиело спаси. В 22' Перишич центрира отляво и топката опасно се насочи по посока на вратата, но отново Спортиело спаси.

10 минути след подновяването на играта Интер откри резултата. Жоао Кансело центрира от фаул и Икарди стреля с глава, ударът му бе спасен от вратаря, но аржентинецът реагира и отново удари за 0:1. След попадението домакините се активизираха и в 71' Бадел можеше да отбележи с глава, а 4 минути по-късно Киеза получи прецизно подаване, но стреля встрани от дясната греда.

В 85'  Икарди подаде за Антонио Кандрева, който елминира вратаря, но от малък ъгъл не успя да насочи топката във вратата.В добавеното време домакините наказаха този пропуск и все пак успяха да стигнат до изравнително попадение. Джовани Симеоне стигна до отбита топка в наказателното поле и без да се колебае прати топката в мрежата за 1:1. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички