Интер изля гнева си срещу дръзнал да им се опълчи в Серия А


Интер изля гнева си срещу дръзнал да им се опълчи в Серия А
Снимка: Getty Images/Guliver

1039 0

Италианският гранд Интер разгроми Кротоне с резултат 6:2 като домакин в мач от 15-ия кръг на Серия А и временно оглави класирането в първенството. Намиращият се в зоната на изпадащите Кротоне дръзна да се опълчи на "нерадзурите" и получи звучен шамар от именития си съперник.

Още в 12-ата минута Кротоне поведе в резултата с гол на Дзанелато, който бе върнат от Лаутаро Мартинес осем минути по-късно. Интер стигна до пълния обрат в 31-вата минута, когато Мароне си отбеляза автогол.  

Кротоне все пак намери сили отново да стигне до изравнителен гол чрез дузпа, реализирана от Големич в 36', която прибра двата отбора в съблекалните при равен резултат. През втората част обаче Интер не пощади своя съперник.

В 57-ата минута Лаутаро покачи на 3:2, а седем минути по-късно Ромелу Лукаку също се разписа. В 78-ата минута Лаутаро Мартинес оформи своя хеттрик, докато в 87' Хакими оформи крайното 6:2.

С победата Интер излезе на върха в Серия А с 36 точки - с две повече от втория Милан, който е с мач по-малко. Кротоне е 19-и с 9 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички