Игуаин отново разплака Наполи, Юве вече е на точка от върха


Игуаин отново разплака Наполи, Юве вече е на точка от върха
Снимка: Getty Images/Gulliver

1251 0

Ювентус записа изключително ценен успех срещу Наполи с 1:0 с попадение на Игуаин още в 13'. Така "бианконерите" вече са само на точки от големия си съперник, който е на първата позиция в Серия А с 38 точки.

Срещата започна много динамично с положения и пред двете врати. Още в 3' Наполи можеше да открие резултата след грешка на Пянич, но Хамшик не успя да стигне до топката.

Противно на началото, в 13' Юве откри резултата чрез бившия играч на Наполи Гонсало Игуаин. Шампионът направи много бърза атака, като ключова роля имаше Дибала, той подаде към Игуаин, който не сгреши за 1:0. Инсиние и Хамшик имаха шанс да върнат по едно попадение, но и заради намесата на Буфон резултатът се запази. 

Втората част започна със силен натиск на Наполи, като в 54' отново Буфон спаси много опасен удар на Инсиние от границата на наказателното поле. В 69' Юве можеше да сложи край на интригата, Асамоа с удар от воле насочи топката точно под напречната греда, но Рейна направи невероятно спасяване. 

Само 5 минути по-късно за пореден път Инсиние направи пропуск с изстрел по диагонала, като това и бе последното по-опасното положение за срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички