Игуаин избухна в първия си мач като титуляр за Ювентус


Игуаин избухна в първия си мач като титуляр за Ювентус
Снимка: Guliver/GettyImages

1252 0

Гонсало Игуаин показа, че платените за него 90 милиона евро определено си струват, след като аржентинският ас вкара 2 гола още в първия си мач като титуляр за Ювентус.

Това стана при победата с 3:1 на "старата госпожа" над Сасуоло в мач от 3-ия кръг на Серия А. Головото шоу на Игуаин почна още в 5', когато след подаване на Дибала той отбеляза за 1:0. Само 5 минути по-късно отново той беше точен, но след подаване на Кедира.

В 27' отново ново попълнение разкри потенциала си, след като Пянич също откри головата си сметка с превъзходен удар - 3:0. 6 минути по-късно Антей върна едно попадение, но "бианконерите" спокойно държаха играта под свой контрол и не позволиха изненада до края на мача.

Игуаин вече има 3 гола с фланелката на новия си тим и показа, че навлиза във все по-добра форма. Пянич пък показа отлична комбинативност с партньорите си в халфовата линия, като поне на домашната сцена засега липсата на Погба не си личи.

Ювентус пък стартира с 3 поредни победи в първите три мача, което е далеч по-добре от трагичния старт, регистриран от "старата госпожа" на старта на миналия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички