Играч на Ювентус за пореден път обяви, че не е щастлив в отбора


Играч на Ювентус за пореден път обяви, че не е щастлив в отбора
Снимка: Guliver/GettyImages

2994 0

Халфът на Ювентус – Емре Джан, за пореден път заяви, че не се чувства добре в клуба, тъй като не получава почти никакво време за игра. През този сезон 25-годишният германски национал изгуби титулярното си място и не беше дори картотекиран за груповата фаза на Шампионска лига.

"Амбициозен човек съм и винаги искам да се състезавам на най-високо ниво. В Този труден момент се уча, че не всичко става, както го очакваш. Не мога да съм щастлив, че не играя редовно, но няма да бъда сломен", заяви Джан в интервю за Kicker.

Под ръководството на Маурицио Сари той е започвал титуляр в едва един мач – при издънката 1:1 срещу Лече. "Ще продължа да работя усилено, ще ходя на фитнес преди или след тренировките, ще правя допълнителни занимания, за да съм готов, когато бъда повикан", добави Джан. Попитан на въпрос дали е възможно да се върне в Бундеслигата, той заяви: "Всичко може да се случи".

Междувременно, появиха се информации, че CR7 е препоръчал на Ювентус да привлече една от звездите на световния футбол. За кой играч става въпрос - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички