Ибрахимович се завърна с гол, но той не бе достатъчен, за да спаси Милан от издънка срещу Удинезе


Ибрахимович се завърна с гол, но той не бе достатъчен, за да спаси Милан от издънка срещу Удинезе
Снимка: Getty Images

812 0

Шампионът на Италия Милан допусна тежко поражение с 1:3 като гост на Удинезе в мач от 27-ия кръг на Серия А. Златан Ибрахимович се завърна от дълго отсъствие с гол, но той не помогна "росонерите".

Още в 10-ата минута резултатът бе открит. Роберто Перейра от Удинезе се възползва от чудесен пас и от точката за изпълнение на дузпа не остави шанс на Менян, откривайки резултата.

В края на първото полувреме обаче се стигна до същински скандал. Първо, бе отсъдена дузпа в полза на "росонерите" заради игра с ръка на бранител на Удинезе. Ибрахимович застана зад кълбото, но ударът му бе отразен. След това стана ясно, че дузпата ще бъде бита отново, което подлуди мениджъра на Удинезе и той бе изгонен от съдията Даниеле Довери. Ибрахимович отново застана зад топката и не сгреши, изравнявайки резултата.

Бето обаче реализира светкавично за 2:1 в добавеното време на първата част. Футболистът се възползва от пас на Съксес и от непосредствена близост реализира.

В 70' Удинезе стигна и до трети гол в мача. Кингсли Ехизибуе получи пас в наказателното поле, реагира бързо и без проблем разпечата отново Майк Менян, оформяйки крайното 3:1. 

След днешното поражение "росонерите" са на четвъртото място с 48 точки, а Удинезе се изкачва на осмата позиция с актив от 38 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички