И Ибрахимович не може да помогне на Милан да отбележи попадение


И Ибрахимович не може да помогне на Милан да отбележи попадение
Снимка: Gulliver/GettyImages

1570 0

Отборът на Милан записа пореден разочароващ мач от началото на сезона. След като изпрати 2019-та с разгромна загуба с 0:5 от Аталанта, в първия мач за 2020-та „росонерите“ записаха нулево равенство с тима Сампдория на „Сан Сиро“.

Новото попълнение Златан Ибрахимович бе оставен на резервната скамейка в началото на срещата. Атаката на „росонерите“ водеше Кжищоф Пьонтек, а зад него бяха Сусо и Хакан Чалханоглу. Първата част беше доста постна откъм опасни положения. Съставът на Милан имаше две по-опасни ситуации за отбелязване на гол през първите 45 минути, но Джакомо Бонавентура и Сусо пропуснаха. Якуб Янкто вкара топката в мрежата на „росонерите“ в края на първата част, но голът бе отменен заради засада.

През второто полувреме Милан изглеждаше все така беззъб в предни позиции и треньорът на „росонерите“ Стефано Пиоли реши да направи две промени, вкарвайки в игра Рафаел Леао и Златан Ибрахимович. Това обаче не промени особено облика на срещата. В последните 20 минути от срещата Миалн опита да натисне, но така и не достигаше до чисто голово положение и срещата завърши без голове.

Равенството означава, че Милан събира актив от 22 точки и заема 12-тото място в класирането в Серия А. Сампдория пък вече има 16 точки и излиза извън зоната на изпадащите, като се нарежда на 16-то място в подреждането.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички