Хърватин донесе победата на Милан срещу Торино


Хърватин донесе победата на Милан срещу Торино
Снимка: Getty Images/Gulliver

1197 0

Милан победи с минималното 1:0 Торино у дома в двубой от 24-ия кръг на Серия А. Единственото попадение в срещата отбеляза Анте Ребич, като това бе шесто негово попадение за "росонерите". Милан е на осма позиция с 35 точки, докато Торино е 14-и с 27 пункта.

Домакините бяха по-активни от началото на срещата, но това не им помогна да създадат опасни положения. В 20' Пакета отправи силен удар, но Сиригу със сетни усилия изби. Пет минути след това "росонерите" отнеха топката в половината на гостите, след което Кастийехо беше изведен на дясното крило. Испанецът центрира към Ребич, който прати топката в мрежата - 1:0.

Чисти положения в оставащите минути на първата част липсваха. В 43-ата минута Каяр се контузи в лявото бедро и Стефано Пиоли бе принуден да пусне 20-годипния Матия Габия. За него това е дебют в Серия "А". Първоначално планът бе не той, а Матео Мусакио да влезе в игра, но той отказа, тъй като имал проблеми с прасеца. На почивката обаче бе оставен в съблекалнята.

Милан започна втората част с бързи атаки, но Златан Ибрахимович и Кастийехо пропуснаха да удвоят. В 57' и гостите стигнаха до по-сериозна опасност, като Белоти стреля с глава, но Донарума спаси. До края на срещата двата отбора така и не успяха да създадат повече интересни положения, като Милан успя да задържи минималната си преднина.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички