Грешна стъпка за Рома на старта на Серия А, Лацио започна с победа


Грешна стъпка за Рома на старта на Серия А, Лацио започна с победа
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1524 0

Един от претендентите за титлата в италианската Серия А – Рома, не започна по най-добрия начин новия сезон. „Вълците“ записаха равенство 1:1 при гостуването си на Верона. Дебют за Рома направиха новите попълнения Войчех Шчесни, Един Джеко и Мохамед Салах.

Първото полувреме завърши при резултат 0:0. В 61-та минута Халфредсон с перфектен пас изведе зад защитата Бошко Янкович, който се разписа за 1:0. Само пет минути по-късно обаче равенството беше възстановено, като точен бе Алесандро Флоренци. Рома продължи да търси пълен обрат, но остана само с точката в мача.

В другия мач, който се изигра снощи, Лацио победи Болоня с 2:1. Домакините откриха резултата в 17-тата минута след изстрел на Лукас Биля около границата на наказателното поле. Шест минути по-късно Рикардо Кришна също се разписа и удвои аванса на своя тим. Преди почивката Болоня върна един гол чрез Матео Манкозу и даде надежди на своя тим.

След подновяването на играта Лацио продължи да търси нов гол, като Болоня също не се отказваше да стигне до равенството. Попадения обаче нямаше и победата беше за римските "орли".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички