Голмайсторът на Милан: Като малък харесвах само един отбор от Англия...


Голмайсторът на Милан: Като малък харесвах само един отбор от Англия...
Снимка: Getty Images/Guliver

4879 0

Нападателят на Милан Кшищоф Пьонтек се намира във феноменална форма, откакто се присъедини към тима на "росонерите", като често попада в светлините на прожекторите. Медиите на Апепините проявиха интерес и към детството на поляка, а той не скри и на кой отбор е симпатизирал тогава.

Пьонтек призна, че е бил привърженик на английския Арсенал, като е харесвал стила на игра на отбора, изповядван под ръководството на Арсен Венгер. Той добави, че е харесвал и двете звезди в атаката на "артилеристите" Тиери Анри и Денис Бергкамп.

"Като дете бях фен на Арсенал. Харесвах стила на Венгер и се възхищавах на играчи като Анри и Бергкамп", заяви Пьонтек, като коментира и начина, по който празнува попаденията си:"Направих го веднъж след мой гол и от този момент нататък не съм го променял. Вече ми е навик и ми носи добър късмет, така че няма да го сменям."

"Виждам как тук в Италия хората полудяват по това отпразнуване. Обикнах Генуа. Прекарах си добре там. Харесаха ми морето, приятно време и добрата кухня”, завърши нападателят.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички