Гол от съблекалнята не стресна Наполи (ВИДЕО)


Гол от съблекалнята не стресна Наполи (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

1061 0

Отборът на Наполи постигна победа с 3:1 при домакинсвото си на Болоня в мач от 22-я кръг на Серия А. След този успех неаполитанци си върнаха първото място в Италия, като отново минаха пред шампионите от Ювентус, които са втори с точка по-малко - 56.

Гостите шокираха лидерите в класирането с гол още в 25-та секунда. Федерико Ди Франчески проби от дясно и центрира топката право на главата на Родриго Паласи, който с помощта на гредата изведе тима си напред.

След само 5' игра феновете на "Сан Пауло" получиха повод за радост. Ибрахима Мбайе опита да изчисти топка, насочена към малкото наказателно поле на Болоня, но за свое нещастие я прати неспасяемо във вратата - 1:1.

Още преди почивката домакините стигнаха до обрат, след като Мазина задържа Кайехон в наказателното поле, а Дрис Мертенс бе точен от бялата точка. Нападателят на неаполитанци вкара и втори гол в срещата. След час игра Мертенс направи страхотен рейд, проби и в наказателното поле на Болоня, освободи си място за изстрел и с мощен шут я прати в десния ъгъл на вратата на противника.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички