Ето защо Бонучи иска да се махне от Милан, и то само след година в клуба


Ето защо Бонучи иска да се махне от Милан, и то само след година в клуба
Снимка: Guliver/GettyImages

2303 0

Леонардо Бонучи сензационно премина в Милан преди точно една година. Защитникът получи куп обещания от "росонерите" и му беше презентиран проект, който обещаваше да върне италианският гранд на върха. Година по-късно обаче капитанът на отбора е разочарован от всички в клуба и няма никакво намерение да остане на "Сан Сиро".

Според "Gazzetta dello Sport", основната причина за желанието на Бонучи да напусне е липсата на неговото семейство, което се завърна в Торино, след като не хареса живота в Милано. Самият играч все още живее в хотелска стая и не иска да си търси къща в града, а да се завърне в Торино.

Той се чувства предаден от ръководството на тима, което обеща куп подобрения през миналия сезон, но Милан остана на 7-о място в класирането, а в клуба все още има сериозни проблеми, включително и финансови.

В клуба започна нов процес на "възраждане", след като управлението на тима беше поето от "Elliot Management", но Бонучи няма намерение да е част от подобен проект. Той иска да се завърне в Ювентус, осъзнавайки направената грешка, за да може да се бори за различни трофеи до края на кариерата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички