Един от най-желаните полузащитници през лятото изненада - подновява договора си


Един от най-желаните полузащитници през лятото изненада - подновява договора си
Снимка: Getty Images/Guliver

1528 0

Един от най-желаните полузащитници през летния трансферен прозорец Сергей Милинкович-Савич е напът да удължи договора си с италианския Лацио. Сръбският национал бе сериозно свързван с трансфер в големи грандове на Стария континент, но до официално споразумение така и не се стигна.

Савич най-вероятно ще удължи договора си до 2022 година, а така цената на играча ще стане още по-висока. През лятото Лацио не бяха склонни да се разделят със сърбина за по-малко от 100 млн. евро, което на практика отказа всички заинтересувани. Английски грандове като Тотнъм и Манчестър Юнайтед следяха изкъсо ситуацията около Савич, но Лацио успя да задържи таланта си.

Спортният директор на отбора Игли Таре заяви пред италианските медии, че е въпрос на време Савич да поднови договора си, като се очаква в началото на следващата седмица всичко да стане факт. Нападателят Чиро Имобиле също е сред играчите, които се очаква да подновят договора си.

Савич пристигна в състава на "орлите" през 2015 година, като до момента има 126 мача за отбора, в които успя да отбележи 25 попадения. Савич постепенно се превърна в една от най-важните фигури в състава на Лацио, а и сред най-добрите играчи в италианската Серия А.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички