Два дни след назначението си Лудия напусна Лацио, за да поеме...


Два дни след назначението си Лудия напусна Лацио, за да поеме...
Снимка: Getty Images/Guliver

3957 0

Марсело Биелса доказа, че прякорът "Лудия" му приляга отлично. След като беше назначен за треньор на Лацио на 6-и юли, два дни по-късно той разтрогна контракта си и напусна италианската столица.

Едва ли някой е очаквал подобен развой, но чилийският специалист изкара по-малко от 48 часа начело на "орлите", в крайна сметка отказвайки да вади Лацио от тежкото положение, в което се намира в последните няколко сезона.

НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ПОДПИСА КЛОП С ЛИВЪРПУЛ

Футболните анализатори обаче са убедени, че той е напуснал, за да поеме националния отбор на Аржентина. Както е известно, Тата Мартино напусна след провала на Копа Америка, а до последно се смяташе, че Диего Симеоне може да наследи бившия наставник на Барселона.

Той отказа поста, като местната федерация се насочи към треньори от Аржентина. В крайна сметка обаче, "гаузосите" са решили да заложат на популярно име, което да помогне на тима да върне Лео Меси. Звездата на Барселона уважава сериозно Марсело Биелса и, ако действително Лудия поеме Аржентина, то със сигурност Меси може да го последва и да играе на Мондиал 2018.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички