Донарума за бъдещето си: Агентът ми ще реши дали оставам в Милан


Донарума за бъдещето си: Агентът ми ще реши дали оставам в Милан
Снимка: Guliver/GettyImages

932 0

Едва 18 годишен, Джанлуиджи Донарума вече е един от най-добрите вратари в света, а в момента той изглежда като най-добрия играч на Милан.

Към момента той има договор с "росонерите" до края на следващия сезон, но по всичко личи, че тимът няма да играе в Шампионска лига, което може да принуди младата звезда да напусне "Сан Сиро".

Днес вратарят се присъедини към лагера на Италия за предстоящите световни квалификации, той получи въпрос от журналист относно бъдещето си.

"Надявам се да остана, защото това е Милан. Ако става въпрос за подновяване на договора, сигурен съм, че агентът ми ще се погрижи."

Първата част от изказването може да е зарадвала феновете на "червено-черните", но втората не толкова. 

Мино Райола, който е агент на Донарума, е истинска "акула" щом става въпрос за големи трансфери и клиенти, като той отговаря за трансферите на имена като Златан Ибрахимович, Хенрих Мхитарян и Пол Погба.

"Не знаем дали ще продължи кариерата си в Милан, защото не знаем какъв ще е новият облик на тима. Моят клиент заслужава да играе велик отбор", заяви Райола.

Ако Донарума не се споразумее за нов договор с италианския гранд, със сигурност ще се намери голям европейски тим, който да му предложи всичко, което той иска.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички