Донарума връчи титлата на Ювентус с почти невъзможно спасяване (ВИДЕО)


Донарума връчи титлата на Ювентус с почти невъзможно спасяване (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

3173 0

Дербито Милан срещу Наполи се очакваше с много сериозен интерес, но двата отбора определено разочароваха феновете на футбола, и най-вече тези на "Сан Сиро", който за пръв път от месеци беше напълно рзпродаден за мач от Серия А. Двете селекции завършиха 0:0, като равенството беше лош резултат и за двата тима. "Росонерите" се отдалечиха допълнително от зона "Шампионска лига", докато Наполи изостана на 3 точки от лидера Ювентус, който е и с мач по-малко.

Все пак зрителите на стадиона получиха своя страхотен момент малко преди края на мача, когато футболистите на Наполи докоснаха победата. След страхотно центриране от лявото крило, Инсинье успя да отклони с глава и да остави Аркадиуш Милик сам срещу вратаря.

Полският нападател успя да овладее и насочи веднага удара си към долния ляв ъгъл, но младият италиански страж реагира по впечатляващ начин, а с изключително бързия си рефлекс успя да оклони топката достатъчно, че да я прати в корнер - едно от най-добрите спасявания през сезона.

С него спокойно може да се каже, че Ювентус диша далеч по-спокойно в битката за титлата с Наполи. Особено ако "старата госпожа" съумее да спечели в домакинския си двубой срещу Сампдория. Ето и видео от спасяването на Донарума:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички